Vaak zien we dat trends op het gebied van Bruidskapsels en Bruidsmake-up langer dan één seizoen mee gaan.

Neem nu als voorbeeld de vlecht. De vlecht zien we nu al een paar jaar terug komen in allerlei soorten en maten. En dat is niet voor niets. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden met vlechten! De hedendaags bruid kiest steeds vaker voor een hip en modern bruidskapsel. De stijve, vast gelakte kapsels zien we gelukkig steeds minder vaak terug komen.

Je kunt je haar dragen in een losse vlecht, maar jouw bruidsstyliste kan ook een heel mooi opsteekkapsel maken met behulp van vlechten. De de-constructed vlecht (waarbij de vlecht heel groot en volumieus wordt gemaakt door een pull-techniek) leent zich daar fantastisch voor. Hiermee krijg je ook dat hippe, messy effect waar veel bruiden naar vragen.

vlechten trend bruidskapsels  2017

fotografie: Anouschka Rokebrand Photography

 

 

 Op de Bridal runway tijdens de Bridal Fashion Week zagen we niet alleen de messy vlecht kapsels langs komen. Durf jij echt out of the box te gaan? Dan kies je voor de boxerbraid.

boxerbraid trend bruidskapsels  2017

Fotografie: Nienke van Denderen

 

 

Je haar los dragen kan natuurlijk ook! Ben je gezegend met een mooie volle bos? Laat je bruidsstyliste dan een prachtige slag in je haar maken. Een mooie diadeem met een vintage feel (denk aan series als Reign, waar bij de dames prachtige haarsieraden dragen!) zal hierbij prachtig zijn!
En wie houdt er niet van bloemen? Echte verse bloemen in je haar is ook in 2017 een ware trend. Informeer bij een goede bloemist. Zij kunnen de bloemen zo prepareren dat je ze de hele dag in je mooie kapsel kunt dragen!

Bloemen en Birdcage trends bruidskapsels 2017

Liever geen bloemen in je haar? Je kunt ook kiezen voor een haarornament met een klein sluiertje (visnetje) er aan. Super trendy en een stuk praktischer dan een lange sluier.

Wat de make-up betreft gaan we ook dit seizoen weer voor een fris uiterlijk. Een mooie transparante basis, lichtroze wangen en frisse oogopslag. Wil je toch voor iets zwaarder gaan. Op de catwalk zagen we een subtile smokey-eye terug komen. Een smokey eye is mogelijk in allerlei kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie grijs- of bruintinten. Deze kleuren ogen minder hard dan de klassieke zwarte smokey eye….

naturel oogmake-up en soft smokey eye trends bruidsmake-up 2017

Fotografie foto rechts Audra Wristly Photography

 

Vraag je bruidsstyliste gerust naar de trends van 2017! Zij zal je heel graag advies geven over alle mogelijkheden!