Dat krijg ik heel regelmatig te horen. En ja! Wij bruidsstylisten hebben inderdaad een super leuke en uitdagende baan!

Marianne Roza van The Beautiful Bride CompanyHet is geweldig om deel te mogen uitmaken van de grote dag van onze bruiden. En het is elke keer weer een fantastisch gevoel als het is gelukt om de aanstaande bruid te voorzien van een geweldig bruidskapsel en een mooie bruidsmake-up!
Als ik s’morgens, vaak al vroeg, aankom bij mijn bruid hangt er al een feestelijke sfeer. Alles is tot in de puntjes geregeld, de prachtige jurk hangt klaar. Nu nog een prachtig kapsel en een mooie make-up waardoor haar gezicht de hele dag zal stralen.
Gelukkig hebben we een paar weken eerder al een uitgebreide proefsessie gehad. Ik weet dus precies wat er van mij wordt verwacht. Na ongeveer 2 uur is de bruid helemaal klaar om haar jurk aan te trekken.

fotozee 1489Stiekem hoop ik dat ik de eerste ontmoeting nog even kan mee maken voordat ik weer vertrek met al mijn koffers en tassen vol met make-up en hairtools. De ‘first look’ is altijd zo’n mooi en intiem moment. De liefde en gevoel van trots spat er aan alle kanten van af. Ja, soms, betrap ik mezelf op een klein traantje van ontroering.

Heel tevreden rij ik daarna richting huis of naar een andere mooie opdracht. Jullie hebben gelijk hoor! Het leven van een bruidsstyliste is zo gek nog niet!

Marianne Roza verzorgt de make-up van bruid PaulineWil je ook graag geholpen worden door één van onze professionele bruidsstylisten? Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust hier een kijkje voor meer informatie.