Je hebt het vast al gemerkt. We kunnen niet meer om onze wenkbrauwen heen. Ze mogen weer goed aanwezig zijn. Een een mooie volle wenkbrauw is de trend!
Ook op je trouwdag wil je uiteraard graag prachtige wenkbrauwen. We geven je graag wat tips zodat je tijdig kunt beginnen met de juiste wenkbrauwstyling.

5776b23cfa6271b16ad4a0b072854fd4Tip 1 Voorkom dat je te veel haartjes epileert!
Ben je niet zeker van je eigen epileer skills, laat dit dan over aan een specialist. Er zijn tegenwoordig echte wenkbrauwspecialisten die precies weten welke vorm wenkbrauw het best bij jou past en voor jou mogelijk is.
Veel dames hebben de neiging om aan het begin van de wenkbrauw te veel haartjes te epileren zodat ze zogenaamde ‘boogjes wenkbrauwen’ krijgen. Nu wil niemand over straat met een constant vragende blik. Niet doen dus! 


Een mooie wenkbrauw is vol en heeft een rechte lijn naar het hoogste punt, daarna loopt de wenkbrauw iets dunner weer wat naar beneden. Pluk ook niet te veel haartjes bij de aanzet weg zodat het stuk tussen je beide wenkbrauwen niet te groot wordt.
Er is een mooi trucje om precies te kunnen zien waar je wenkbrauw moet beginnen en waar ie moet eindigen.

danitcha max paris 2 315Tip 2 Kleur je wenkbrauwen niet te donker in!
Een te donkere wenkbrauw geeft een harde uitstraling. Kies dus een kleur die maximaal 1 tint donkerder is dan je eigen kleur. Zorg dat het puntje van je wenkbrauwpotlood scherp is en zet geen grote lijnen, maar probeer kleine ‘haartjes’ in te tekenen. Ga niet al te ver buiten je eigen vorm en hou de vorm zacht. Dus geen vierkante hoekjes!

Voor een softer effect kun je ook gebruik maken van wenkbrauw poeder. Je hebt dan ook een speciaal kwastje nodig om de poeder op de juiste wijze op te brengen.

Tip 3 Toch te veel geplukt? Gelukkig is er een oplossing!
editorial hooge vuursche Anouschka Rokebrand 097Heb je toch te veel haartjes weggeplukt? Probeer je dan in te houden wat betreft het epileren. Haal alleen de overtollige haartjes weg die buiten je wenkbrauwvorm vallen en geef je wenkbrauwen de tijd om weer wat bij te groeien. Het is verstandig om je wenkbrauwen daarna heel goed in shape te laten brengen door een professional. Met een beetje geluk heb je dan weer mooie volle wenkbrauwen! Mocht dat niet lukken? Kies dan voor een speciaal serum die je kunt gebruiken om de haargroei van je wenkbrauwen te stimuleren.Tip 4 Gebruik een wenkbrauwgel om je wenkbrauwen mooi in model te brengen!
Nadat je je wenkbrauwen mooie hebt bijgetekend kun je gebruik maken van een wenkbrauwgel. Dit houdt alle haartjes mooi op z’n plek en zo blijven je ze de hele dag mooi in vorm!

Tip 5 Gebruik een highlighter!
Wil je je wenkbrauwen extra benadrukken? Gebruik dan een highlighter net onder je wenkbrauwen, op je wenkbrauwbot. Zo wordt de aandacht nog meer getrokken naar jouw prachtige ‘Brows’!