Dat je misschien denkt dat Bruidskapsels per definitie tuttig zijn is iets waar we ons best iets bij kunnen voorstellen. Op de één of andere manier is het jarenlang zo geweest dat bruiden er op hun trouwdag opeens totaal anders uit zagen dan in het dagelijks leven. Een stijf gelakt kapsel met losse krulletjes en twee stijve plukjes aan de zijkant, kwamen veel in beeld.

Gelukkig is er in de bruidswereld ook qua kapsels en make-up een frisse wind gaan waaien. Natuurlijk pak je op je trouwdag graag uit als het gaat om jouw kapsel en je make-up. Maar de Bruidskapsels die we steeds vaker zien zijn passen als het goed is echt bij de aanstaande bruid. De kapsels zien er  feestelijk, maar ook heel trendy en natuurlijk uit.

 

Opsteekkapsels zijn niet tuttig

Maar zo’n strak in het lak kapsel blijft zo goed zitten de hele dag!...... Hoe gaat dat met losser ogend kapsel? Geen zorgen. Een goede bruidsstyliste is op de hoogte van allerlei speciale technieken waardoor jouw kapsel perfect blijft zitten. En als er eens een klein plukje los gaat? Who cares? Het maakt het kapsel dynamisch en levendig.

Zijn de mooie klassieke kapsels dan helemaal uit? Nee hoor! Wij houden nog steeds heel erg van de prachtige strakke chignons zoals gedragen door Maxima of Princess Kate uit Engeland. Deze kapsels zijn verre van tuttig, maar vooral heel stijlvol.

Opsteekkapsels blog 2

Gelukkig kiezen steeds meer bruiden een kapsel dat echt bij hen past. Misschien ben jij een Bohemian type? Dan kies je vast voor een prachtige vlecht of een mooie beach wave krul. Hou je van een klassiek kapsel, denk bijvoorbeeld aan een Grace Kelly rol? Ook dat is mogelijk in een moderne en hippe variant.

opsteekkapsels blog 3

Zoveel bruiden, zoveel stijlen en smaken. Wij vinden het een geweldige uitdaging om samen met jou uit te zoeken hoe jij er als bruid èn als jezelf uit wilt zien op jouw grote dag!