Je dagelijkse make-up routine is iets heel persoonlijks. Je hebt zo je eigen maniertjes en producten die je prettig vindt.

natural bruidsmake up 1

Natuurlijk wil je er op je trouwdag niet opeens uit zien als een compleet andere persoon. De bruidsmake-up die wij aanbrengen moet bij jou passen. Je wilt jezelf immers wel herkennen in de spiegel en op de foto’s!

Soms zijn bruiden bang dat de bruidsmake-up die wij aanbrengen te zwaar zal zijn. Dat gevoel is niet nodig! Samen met jou kijken we naar jouw dagelijkse make-up en bespreken we je wensen ten aanzien van je bruidsmake-up. Je hebt vast al wat plaatjes verzameld van make-up die je mooi vindt!

natuurlijke bruidsmake up 2Door de juiste technieken en ook producten te gebruiken is het heel goed mogelijk om jouw bruidsmake-up er heel natuurlijk uit te laten zien. Zelfs al gebruiken we misschien veel meer producten dan je zelf gewend bent!
Je zult zien dat je huid zal stralen en dat je ogen extra zullen opvallen door de juiste kleuren te gebruiken. Ook kun je er van verzekerd zijn dat je bruidsmake-up de hele dag zal houden. En oh wat zal je blij zijn als je de foto’s terug ziet van jullie mooie dag!

natural bruidsmake up 3

Wat is er fijner dan geen zorgen te hebben over je bruidsmake-up?!

Een proefsessie vooraf is natuurlijk heel belangrijk! We gaan kijken waar jij je prettig bij voelt en hoe jij je op je allermooist voelt! En Pinterest ter inspiratie is uiteraard onze beste vriend! ?