De donkere huid vraagt speciale aandacht als het gaat om het aanbrengen van bruidsmake-up. We geven je graag tips & tricks die je wellicht kunnen helpen er voor te zorgen dat jouw make-up er prachtig uit ziet! 

Gelukkig zijn er vandaag de dag heel veel mooie merken die make-up maken speciaal voor de donkere huid. De dagen van een grijze waas over jouw huid zijn dus gelukkig verleden tijd! Merken als MAC-cosmetics, Bobbie Brown, Nars en Lancome hebben prachtige foundations speciaal ontwikkeld voor de donkere huid.

2017 11 28 0001

Foto door Anouk Fotografeert voor Girls of Honour, Haar en Make-up Giolina Braun, The Beautiful Bride Company


Gebruik je namelijk een te lichte foundation met rozige ondertoon dan ontstaat er een grijzige gloed en zal je alles behalve stralen.  Dit willen we uiteraard voorkomen.

 Een donkere huid heeft een foundation nodig met een mooie oranje of gelige ondertoon. Hiermee behoudt je de warmte in je gezicht.

2017 11 28 0003

 Foto door Anouk Fotografeert voor Girls of Honour, Haar en Make-up Giolina Braun, The Beautiful Bride Company


Veel dames met een donkere huid hebben kleurverschil in hun huid. Bij het voorhoofd, rondom de ogen en de neus is de huid vaak wat donkerder. Je kunt dit oplossen door twee tinten foundation te gebruiken.

Mocht je poeder willen gebruiken dan is ook hier de kleur uiteraard van groot belang! Je kunt kiezen voor een transparante poeder of eentje met een gelige (bananapowder) of oranje ondertoon.

 Het is een misverstand dat alleen heel felle tinten mooi zijn bij de donkere huid. Kies je toch voor een felle kleur, neem dan een warme tint. Koele kleuren zullen ook snel vergrijzen.

2017 11 28 0002

Foto door Anouk Fotografeert voor Girls of Honour, Haar en Make-up Giolina Braun, The Beautiful Bride Company


Onze bruiden met een getinte of donkere huid kiezen op hun trouwdag ook graag voor naturel tinten. Deze warme kleuren komen prachtig tot hun recht en zullen je laten stralen! Je kunt dus heel veel kanten op. Heerlijk zoveel keus! 
Onze bruidsstylisten helpen jou heel graag op je trouwdag en verzorgen graag een prachtige bruidsmake-up voor de donkere huid en bruidskapsel! 

Ben je ook nieuwsgierig naar meer info over natural hair? Bekijk dan de blog op Girls of Honour!