Is een boudoir fotoshoot iets voor jou?


Wij van The Beautiful Bride Company zijn dol op prachtige boudoir shoots! Begrijp me goed, ik bedoel niet de ordinaire soort met te sexy lingerie en uitdagende poses.
Nee, ik bedoel de prachtige, stijlvolle, delicate boudoirshoots waarbij jij er op je allermooist uit ziet.

 

Blog boudoir

Foto's Audra Wrisley Photography

Trouwbranche collega/fotografe en instagram vriendin Vicky Lagnehag heeft dit soort shoots een prachtige alternatieve naam gegeven, namelijk Confidence Shoots.

 Een boudoir shoot zou je moeten zien als een cadeau aan jezelf.

 Kies je voor de juiste styling en een lieve, begripvolle en gedreven fotograaf die jou in het proces begeleidt dan zullen de foto’s een enorme boost geven aan je zelfvertrouwen.

 Deze inspiratie foto’s zijn bedoeld om jou te laten zien hoe mooi en boudoir shoot kan zijn. En nee, je hoeft daar geen perfect figuur voor te hebben! Met prachtige stijlvolle lingerie

 en misschien wel jouw sluier zal je er prachtig uit zien! Je laat zien dat je krachtig en mooi bent.

boudoir los haar

Foto's Anouschka Rokebrand Photography

Een prachtig kapsel en mooie zachte make-up mag natuurlijk niet ontbreken. Dat zal het plaatje compleet maken. Natuurlijk is het geweldig om de foto’s cadeau te doen aan je aanstaande. Maar een boudoir shoot doe je in eerste instantie voor jezelf. Jaren later kun je de foto’s terug kijken en heel trots zijn op die periode van je leven!


 accessoires boudoir