Een sluier is een prachtige accessoire om jouw look op je trouwdag compleet te maken. Het dragen van een sluier is al een eeuwenlange traditie, maar de hedendaagse bruid kiest bewust voor een sluier omdat het simpel weg heel erg mooi staat.
Wist je dat Queen Victoria van Engeland de eerste moderne monarch was die een witte trouwjurk met prachtige lange sluier droeg tijdens haar huwelijk? Zij heeft hiermee het image van  ‘de’ bruid bepaald.
Hoe je je haar ook zal gaan dragen, een sluier is altijd een prachtige aanvulling. Natuurlijk helemaal als deze aansluit bij jouw mooie trouwjurk.

Bruidskapsels met sluier

 Foto Bianca Rijkenbarg & Audra Wrisley

 

Het fijne is dat een sluier in alle soorten en maten te verkrijgen is. Dus of je nu een heel moderne, romantische of juist heel klassieke bruid bent, een sluier is altijd een goede keuze. Je kunt kiezen uit een sluier met heel veel kant of juist kiezen voor een meer minimalistische variant.Kies je voor een opgestoken bruidskapsel met sluier? Dan kan jouw bruidsstyliste heel eenvoudig de sluier vast zetten. Er is immers een stevige basis. Zij zal je uitleggen hoe je de sluier er weer makkelijk uit kan halen. Veel bruiden willen namelijk na de ceremonie of tijdens het feest de sluier weer af doen.Ook bij een half opgestoken bruidskapsel, waarbij alleen de bovenkant van het haar wordt vast gezet, of bij los gedragen haar staat een sluier heel erg mooi! Bij half opgestoken haar is er ook een prima basis voor de kam van de sluier. Bij los haar is dit iets lastiger, maar geen paniek! Wij hebben daar een perfect trucje voor zodat je sluier toch goed blift zitten. 

Bruidskapsel met sluier

Foto Anais Stoelen Photography

Bruidskapsels met vlechten met sluier zijn nog steeds heel erg populair. Of je nu kiest voor een romantische vlecht of een boho vlecht, bruidskapsels met vlechten gecombineerd met een sluier levert een geweldig plaatje op.
Natuurlijk is een sluier in combinatie met een bruidskapel met lang haar prachtig. Maar ook met kort haar is het mogelijk om een sluier te dragen. Een bruidkapsel met kort haar en sluier gecombineerd met bijvoorbeeld een mooie diadeem, haarspeld of andere bruidsaccessoire zorgt er voor dat je je een echte zal bruid voelen!

Uiteraard zijn alle voorbeelden van bruidskapsels verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company en hebben wij toestemming ontvangen van onze bruiden voor de publicatie van de foto's.

Ben je op zoek naar een  compleet aanbod van sluiers tegen aantrekkelijke prijzen  bezoek dan The Beautiful Bride Shop.