Jullie gaan trouwen! Dat is op zich al iets geweldigs. Kiezen jullie er voor om in het buitenland te trouwen? Daar worden wij helemaal blij van!

 

Trouwen in het buitenland

Foto's Anouschka Rokebrand 

Een ceremonie met uitzicht over de Toscaanse heuvels in Italië met een prachtige ondergaande zon? Of een backdrop van lavendelvelden tijdens jullie huwelijk in de Provence in Zuid-Frankrijk? Of een ja-woord in een adembenemende tuin bij een prachtig kasteel in Spanje? Wij komen graag naar het buitenland om je bruidskapsel en bruidsmake-up te verzorgen.

Hoe fijn is het om jou van een prachtig bruidskapsel en mooie bruidsmake-up te voorzien terwijl van vanuit het hotel zicht hebben op de Eiffeltoren of misschien wel een prachtig azuur blauwe zee. We zullen er voor zorgen dat jouw ‘getting ready’ een feestje wordt!

Trouwen in het buitenland Parijs

Foto's Anais Stoelen Photography en Anouschka Rokebrand Photography

De proefsessie kan natuurlijk gewoon bij jou thuis plaats vinden. In alle rust gaan we dan samen bekijken hoe jij er op je trouwdag zo stralend mogelijk uit kan zien. Na de proef weet je een ding zeker! Je haar en make-up zal er prachtig uit zien straks tijdens jullie grote dag op dat mooie strand, bij dat geweldige kasteel of landhuis!

 Geen taalbarriere, je bruidskapsel en bruidsmake-up gedaan door een heel ervaren professional en daardoor geen teleurstellingen of stress tijdens je geweldige destination wedding!

 Laat je het weten als je ons graag mee wil nemen naar het buitenland? We geven je heel graag meer informatie en advies over trouwen in het buitenland zodat we er iets geweldigs van kunnen maken!

 

Trouwen in het buitenland Italie

Foto Wianda Bongen Photography