Ben jij een echte fashionista en ben je altijd op de hoogte van alle trends op modegebied? En ga je ook nog eens trouwen? Dan is deze blog echt iets voor jou! 

Wij van The Beautiful Bride Company zijn ook elk jaar weer super nieuwsgierig wat de nieuwste trends zijn op het gebied van bruidskapsels en bruidsmake-up voor het nieuwe trouwseizoen 2019.
We kijken dan ook onze ogen uit tijdens de Bridal fashion week waar je op de catwalk de meest prachtige kapsels en make-up langs ziet komen! We zetten graag op een rijtje wat de designers voor looks hebben bedacht voor Bridal season 2019!

Bruidskapsel trends 2019

 Bloemenkroon en strik

Foto rechts: Alexandra Vonk Photography

De bridal ponytail is een blijvertje komend seizoen! Een prachtige paardenstaart met wavy krul er in staat echt prachtig! Zeker als er een velvet strik gebruikt wordt waardoor jouw bruidskapsel echt heel bijzonder zal worden.

Het half opgestoken kapsel (deel vast en een deel loshangend haar) krijgt dit seizoen een kleine metamorfose. In plaats van een volumineuze bovenkant en heel veel krullen aan de onderzijde zijn de kapsels dit jaar heel strak en minimalistisch.

half updo simple and metallics

 

En yes! Ook de bloemenkronen blijven dit jaar onverminderd populair! Het mogen echt statement pieces zijn. Groot, groter groots is het motto!

We zijn ook heel blij dat de natural curl mag blijven. Of je nu afro hair hebt of Europees haar, een mooie ‘echte’ krul maakt jou tot wie je bent. En ook op je trouwdag mag dat gezien worden. Op de catwalk zagen we natural curls met hele kleine bloemetjes erin verwerkt. Prachtig!

kleine bloemetjes natural hair

 Foto links: Anouschka Rokebrand, Foto rechts: Studio Phylicia

Verder zagen wij de Bridal Lob (een lange boblijn) met een mooie beachwave langs komen. Heerlijk als je een bruid bent zonder te veel poespas. Je draagt je haar gewoon lekker los.
Ook de bruidskapsels met vlechten ontbraken niet op de catwalk. Deze keer in de vorm van boxerbraids. Super voor de stoere bruid. Een prachtige haaraccessoire mag ook dit komend seizoen niet ontbreken. Jouw Bruidskapsel wordt een echte eye catcher met een prachtige haarkam of diadeem erin.

boxerbraids bridallob

 Foto rechts : Nienke van Denderen Photography

Bruidsmake-up trends 2019

Wat betreft  bruidsmake-up zullen we komend seizoen veel metallic/zilver tinten langs zien komen. Ook de (rode) matte lip is een blijvertje. Wil je het liever naturel? Elke andere matte tint is uiteraard ook prachtig!

Meghan Markle

En last but not least! Meghan Markle heeft met haar prachtige Bridal look een ware trend gezet! Haar prachtige kapsel met een heel eenvoudige chignon (knot), een midden scheiding en een paar losse plukjes aan de voorzijde is iets wat bijna iedereen prachtig staat. Haar frisse, heel naturel aangebrachte make-up zal voor veel bruiden een ware inspiratiebron zijn voor bruidsseizoen 2019! De prachtige tiara van Meghan Markle is inmiddels op de markt gebracht door Poirier

 Megan Markle Bride

 We wish you a very mery wedding day!