Wij zijn echt dol op alles wat met trouwen en kerst te maken heeft! Vind je het ook geen ideale combinatie? Je kunt je heerlijk uitleven met de prachtige decoratie. En met de kerst is iedereen sowieso al in feeststemming, dus dat wordt dubbel feest!

Een Wedding Backdrop van Kerstbomen en knapperende vuurkorfen

Je geloftes doen met een backdrop van Kerstbomen? Je prachtige bruidstaart aansnijden terwijl jullie je warmen aan heerlijke vuurkorfen?

Wedding Christmas

 Wij zien het helemaal zitten! Qua decoratie is het Kerstthema natuurlijk een onzettend dankbaar en inspirerend onderwerp. Je kunt jullie diner tafel helemaal in kerstsfeer (laten) dekken. En heel veel kaarsen mogen uiteraard niet ontbreken!

Op jullie sweet table zijn uiteraard heerlijke hapjes te zien. Maar de hot cocoa mag ook zeker niet ontbreken!

 Hot cocoa

 

Christmas wedding table

 

candles christmas wedding

Heerlijke warme bruidsjasjes of stola's

Omdat het om een winterhuwelijk gaat kun jij als bruid een heerlijk warm (kunst) bontjasje dragen of een heerlijk warme stola. In onze webshop vind je heel mooie en stijlvolle exemplaren.

bontjasje christmas wedding

Bovenstaande foto's Alexandra Vonk Photography

Haaraccessoires passend bij Kerst

Je haar kun je laten opsteken of juist los dragen. Een mooie bruids haaraccessoire mag dan natuurlijk niet ontbreken. De haaraccessoires in een mooie rose kleur passen perfect bij een kerstthema! In onze webshop vind je prachtige haaraccessoires en nog veel meer!

Poirier Rose haaraccessoire

Kerst bruidsboeket

Jouw bruidsboeket kun je qua kleuren ook afstemmen op jouw kersthuwelijk. Denk hierbij aan een heel wit boeket of juist een boeket in felle roodtinten.

Trouwen Kerst Bruidsboeket

Bron Pinterest

We wish you a very, mery weddingday!