Diadeem uit de collectie van Queen Mary

Oh wat waren we onder de indruk van de serene uitstraling van Meghan Markle op haar trouwdag!
Oke, ze is actrice van origine, en dus wel wat gewend, maar ga er maar aanstaan…..een koninklijk huwelijk! En dan zoveel rust en waardigheid uitstralen…. Wij vonden het geweldig om te zien!

Meghan Markle diadeem met sluier


Meghan's bruidskapsels en make-up

En wat zag ze er prachtig uit! Haar prachtige opgestoken bruidskapsel met een heel eenvoudige chignon (knot), een midden scheiding en een paar losse plukjes aan de voorzijde is iets wat bijna iedereen prachtig staat.
Haar bruidsmake-up was super naturel en daardoor zag ze er onschuldig maar tegelijkertijd heel zelfverzekerd uit! Less is more zullen we het maar noemen.

Meghan Markle huwelijk Prince Harry

Showstopper

Een echte showstopper, naast de prachtige minimalistische bruidsjurk van Givenchy, was natuurlijk de diadeem in combinatie met de sluier, waarin de nationale bloemen verwerkt zijn van de 53 Common Wealth landen. Oorspronkelijk was het diadeem dat Meghan droeg tijdens haar huwelijk van Queen Mary, de moeder van Queen Elizabeth.

 

 

Omdat wij zo dol zijn op dit sprookjeshuwelijk en de looks van Meghan verkopen wij in onze webshop een werkelijk prachtige replica van haar diadeem. Klik hier voor onze webshop en dit prachtige haaraccessoire!

Meghan Markle diadeem

 Foto's Pinterest