Natuurlijk wil je er tijdens je trouwdag op je allermooist uit zien. Wat ons betreft een heel goede reden om jouw haar en make-up daarom te laten verzorgen door een professionele bruidsstyliste (visagiste/haarstyliste).

De meeste bruiden kiezen voor een bescheiden look met naturel tinten. Je wilt uiteraard dicht bij jezelf blijven. Jouw bruidegom en jouw gasten moet je nog wel herkennen, toch? ?

naturel make up 2019

Foto Amanda Drost en Mariska Staal

Een goede basis is het halve werk

Tussen een geen-make-up look en naturel make-up zit echter een groot verschil. Je wilt immers niet dat het lijkt alsof je helemaal geen make-up draagt. Het is vaak mooi om je ogen te omranden zodat deze er uitspringen op de foto’s. Ook wil je graag een stralen. Hiervoor is een goed basis een must.

naturel make up 2019 2

Foto Bianca Rijkenbarg Photography en Anouschka Rokebrand Photography

Lang houdbare make-up

En last but not least, je wilt ook graag de hele dag genieten van je make-up. Het mag niet zo zijn dat er aan het einde van de dag niks meer terug te vinden is op je gezicht. Een professionele en vooral ervaren bruidsstyliste kent natuurlijk alle ins en outs van een lang houdbare make-up. Sommige bruiden zijn bang dat hun make-up toch te zwaar wordt. We bouwen de make-up op uit meerdere laagjes en gebruiken daarbij de juiste producten. Toch lukt het een professional om jouw make-up er heel naturel uit te laten zien, maar het daarnaast ook lang houdbaar te maken.

naturel make up 2019 3

Foto Anouschka Rokebrand Photography en Bianca Rijkenbarg Photography


Wij begrijpen heel goed dat jouw uiterlijk een hot issue is op je trouwdag. Daarom is het heel belangrijk om een uitgebreide proefsessie te doen. Dit zorgt voor een band tussen jou en je bruidsstyliste. Na de proefsessie heb je een goed beeld van jouw make-up en kapsel. We hopen dan dat je dat stukje kan loslaten en kan gaan genieten!