Welk cadeau geef je aan jullie getuigen? Wat zou je toch zonder je getuigen moeten? Zonder hen is het huwelijk niet officieel en daar mag je ze best voor bedanken, want dankzij hen kunnen jullie trouwen. Maar wat zijn nou écht leuke geschenken voor getuigen? Om jullie een beetje op weg te helpen, zullen wij wat tips geven.

Je getuigen zijn vaak je familie of beste vrienden. Met andere woorden, ze zijn de belangrijkste mensen in je leven. Ze organiseerden jouw vrijgezellenfeest, hielpen met de voorbereiding van het huwelijk en gaven morele steun tijdens de grote dag. Kortom: je getuigen verdienen het om even in het zonnetje gezet te worden. Om hun hiervoor te bedanken en voor al hun moeite en steun hebben wij leuke getuige en ceremoniemeester cadeaus uitgezocht die hun laten zien hoeveel je dit allemaal waardeert.

Laat je getuige weten dat je het waardeert dat hij of zij er voor je is of vraag je getuigen op een originele manier! Bij Maes & Hills Collection, van origine een Belgische webshop voor bags & accessoires online, vind je de mooiste cadeautjes om je getuigen mee te verrassen. Zo zijn er voor de mannen mooie leren toilettassen en leren portemonnees. En voor de dames is een mooie clutch altijd een fijn cadeau, zoals een van Patrizia Pepe, Gianni Chiarini of Liebeskind. Een lief gebaar dat je getuigen zeker zullen waarderen! Bekijk het assortiment aan luxe leren tassen en accessoires als getuigen cadeaus op de website van Maes & Hills Collection.

Als huwelijksbedankje voor mannen kun je denken aan een mooie leren portemonnee of een toilettas leer. Dit bedankje kun je al vóór de bruiloft een keer geven tijdens een gezellig diner! Misschien is het ook een leuk idee om de toilettas te geven als de getuigen een overnachting hebben geboekt op je vrijgezellenfeest of de avond van de bruiloft. Het uitzoeken van een leuk huwelijksbedankje voor de vrouwelijke getuigen is toch nét wat makkelijker dan voor mannelijke getuigen. Er zijn genoeg leuke ideetjes voor jouw vrouwelijke getuigen! Het blijft bijzonder om je getuigen een cadeau te geven wat een blijvende herinnering is aan jullie bruiloft, maar waar ze ook op en na de bruiloft wat aan heeft. Het perfecte cadeau hiervoor is dan ook een van de prachtige tassen of accessoires van Maes & Hills. Een voorbeeld is een van de elegante clutches van Patrizia Pepe of Gianni Chiarini. Deze kunnen meegenomen worden naar de bruiloft maar zijn ook perfect voor het dagelijkse leven. Door het geven van een Maes & Hills tas weet je zeker dat het cadeau goed gebruikt zal worden! Hier zijn wat ideetjes:

Heb jij al een idee wat je wilt geven aan de getuigen? Wij zijn erg benieuwd en hopen dat deze blog voor wat nieuwe inspiratie heeft gezorgd! Ben jij overtuigd en wil je graag een cadeau bestellen op Maes & Hills, dan kan dat via www.maeshillscollection.com/nl. Succes!