Een kapsel dat er op eerste gezicht ‘simpel’ uit ziet vraagt vaak heel veel voorbereiding van het haar. Als je geen haarstylist bent snap ik volkomen dat dit misschien een beetje vaag klinkt 😉 

Kan mijn bruidskapsel niet goedkoper?

Wij krijgen van onze bruiden af en toe de vraag; Ik wil echt een heel eenvoudig bruidskapsel. Is de prijs dan misschien ook anders? Het antwoord daarop is helaas; Nee…..
Ik leg graag uit waarom een op het oog eenvoudig opsteekkapsel minder eenvoudig is om te maken dan het in eerste instantie lijkt.

Een eenvoudig opsteekkapsel

Effortless updo

Gelukkig zijn we inmiddels in de trouwwereld af van heel stijf en vast gelakte kapsels. Het kapsel mag er uitzien alsof het niet veel moeite heeft gekost om het zo te krijgen en oogt natuurlijk en ‘flowy’.
Stijf vastgezette krulletjes en twee losse pijpenkrulletjes aan de voorzijde zijn wat ons betreft inmiddels een no go……..

Maar…….Om er voor te zorgen dat jouw prachtige eenvoudig ogende opsteekkapsel de hele dag netjes blijft zitten zodat je er je hele huwelijksdag plezier van zal hebben gaat best wat vooraf. We zorgen er namelijk voor dat het haar helemaal goed is voorbereid met de juiste producten en de juiste technieken voordat we het haar gaan vastzetten.

Een ervaren haar professional weet exact hoe ze die producten en technieken moet toepassen zodat jouw Bruidskapsel er waanzinnig uit zie en ook nog heel lang houdbaar is!

Het spreekwoord: ‘Het meeste werk zit in de dingen die je niet ziet’ is hier dus zeer toepasselijk.

Eenvoudig opsteekkapsel

Een hele dag plezier van jouw prachtige eenvoudige bruidskapsel

Na zo’n goede voorbereiding ben jij er van verzekerd dat je niet alleen een super trendy Bruidskapsel hebt, maar dat je hier ook de hele dag plezier van hebt!