Trots en dankbaar...

Ken je dat gevoel? dat je soms ‘overvallen’ wordt door een gevoel van trots en dankbaarheid?

The Beautiful Bride Company bestaat inmiddels al weer 5 jaar! Voordat The Beautiful Bride Company werd geboren werkte ik zelfstandig als visagiste en haarstyliste. Na een lange periode waarin ik leerkracht was en voor de klas stond vond ik het tijd worden om mijn passie te gaan volgen, namelijk die van Haar en Make-up!

Bruidskapsels en Bruidsmake-up door The Beautiful Bride Company

Begrijp me vooral niet verkeerd, mijn passie voor haar en make-up is onveranderd groot gebleven al die tijd, maar ik merkte op den duur dat alleen dat doen me niet genoeg voldoening gaf. Ik wilde meer! Het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon….

Mijn grote missie is altijd geweest, en is dat nog steeds, om de bruidsstyling te professionaliseren. Mijn idee was om deze diensten op een zo hoog mogelijk niveau aan te gaan bieden. Dat vraagt veel meer dan alleen maar de juiste styling aanbieden. Elke zelfstandig ondernemer zal beamen dat het meeste werk zit in ‘de dingen die je niet ziet’.

Inmiddels heeft  The Beautiful Bride Company door de jaren heen een enorme groei doorgemaakt, werk ik samen met een geweldige, getalenteerde en zeer betrokken loyale groep bruidsstylisten en maken we zo elk jaar honderden bruid mooi!

Een bedrijf als dit is altijd in ontwikkeling. Daar werken we dan ook heel hard aan. Wat ben ik trots en blij met alle mooie samenwerkingen binnen de Trouw Branche die er de afgelopen jaren zijn ontstaan. Ik geloof heilig in samenwerking en ben er van overtuigd dat we elkaar als con-collega’s alleen maar kunnen versterken. Onze bruiden zijn blij met onze diensten. Ze stralen één voor één op hun trouwdag. Elke keer weer gaat mijn hart een beetje harder kloppen als ‘mijn’ bruid klaar is voor haar grote dag en met gezonde spanning uitkijkt naar de ontmoeting met haar bruidegom!

Wat hebben we toch een geweldig beroep en wat werken we toch in een geweldige branche!

Marianne Roza
Fotografie van links naar rechts:Anouschka Rokebrand, Fotozee en Anais Stoelen