Het is geen geheim dat de stylisten van The Beautiful Bride Company graag meewerken aan styled wedding shoots.

Het creatieve proces van een styled wedding shoot is elke keer weer een enorm leuke uitdaging. Het is geweldig om met een getalenteerd team van wedding professionals prachtig werk te creëren waarvan wij denken dat het onze bruiden zal aanspreken en inspireren.

pizap.com14718735911292

       Fotografie: Anouschka Rokebrand  
Als we gevraagd worden voor een styled wedding shoot moeten we telkens weer onze creativiteit aanspreken en zo blijven we ons vernieuwen op het gebied van Bruidskapsels en Bruidsmake-up.

Het geeft ons een perfecte kans om de trends op het gebied van Bruidskapsels en Bruidsmake-up te kunnen laten zien!

Styled wedding shoots 2 - The Beautiful Bride Company

       Fotografie: Anouschka Rokebrand   
Ook andere leveranciers uit de Trouw branche kunnen op een mooie manier laten zien wat zij te bieden hebben voor jullie als bruidspaar. En omdat wij graag met hen samenwerken kunnen wij je deze leveranciers dan ook van harte aanbevelen voor jullie trouwdag! Je kunt hierbij denken aan de bloemist, de styliste, de trouwjurkenleverancier, de bruidsaccessoires en nog veel meer!

Styled wedding shoots 3 - The Beautiful Bride Company

       Fotografie: Moniek van Gils   
Het is natuurlijk geweldig als zo’n prachtige shoot ook goed zichtbaar is voor iedereen die er interesse voor heeft. We zijn dan ook altijd heel erg blij als ‘ons’ werk beloond wordt met een mooie publicatie op een nationaal of internationaal weddingblog.

Wil je meer van ons gepubliceerde werk zien, kijk dan hier