For Beautiful Brides

toptrouwen award 2017 2018 The Beautiful Bride Company

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen! Wij verzorgen heel graag jouw bruidskapsel en bruidsmake-up aan huis door heel Nederland en Belgie op één van de mooiste dagen van je leven. Wij werken met een vast eigen team van professionele bruidsstylisten met veel ervaring!

Waarom boeken bij The Beautiful Bride Company?

  • Je bruidskapsel en bruidsmake-up wordt verzorgd door een professionele en heel ervaren bruidsstyliste
  • Al onze stylisten verzorgen zowel jouw bruidskapsel als je bruidsmake-up. Wel zo makkelijk!
  • We komen voor de styling bij jou aan huis / trouwlocatie zodat je heerlijk ontspannen kan beginnen aan je trouwdag
  • Indien nodig kunnen wij al vroeg op locatie zijn
  • We gebruiken professionele haar- en make-up producten
  • We zijn op de hoogte van alle trends en technieken
  • Back up service (vervangende styliste bij ziekte)

Keurmerk Trouwen voor Bruidskapsels en bruidsmake-upWij staan voor het leveren van een hoge kwaliteit door heel Nederland en België. Wij doen er alles aan om jou te laten stralen op de mooiste dag van je leven. Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jouw trouwdag om jou!

badge ziwa2017 The Beautiful Bride Company

We zijn heel trots op ons vaste team van stylisten. Zij hebben allemaal veel ervaring op het gebied van bruidsstyling. Naast hun werk als bruidsstylisten doen zij allerlei opdrachten op het gebied van haarstyling en visagie voor fotoshoots, televisie, film, musicals en tijdschriften. Daardoor zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends in haarmode en make-up!

Of je nu een moderne, romantische of traditionele bruid bent, bij The Beautiful Bride Company zorgen wij er voor dat je de mooiste bruid bent! Wij verzorgen de mooiste bruidskapsels en bruidsmake-up.

Het werk van The Beautiful Bride Company wordt vaak gepubliceerd. Onze bruidskapsels en bruidsmake-up is onder andere gepubliceerd op ThePerfectwedding, Style me Pretty, TopTrouwlocaties, Magnolia Rouge, Wedding Sparrow, Grey Likes Weddings, Bloved, French Wedding Style, Hochzeitsguide, The Black Tie Bride, The Pretty Blog, WitWedding, Webspiration, in de bladen van Bruid & Bruidegom, Trouwplannen, Engaged en meer… 

Bekijk ook onze uitgebreide portfolio met voorbeelden van bruidskapsels en bruidsmake-up: opgestoken bruidskapsels, half opgestoken bruidskapsels, bruidskapsels los haar, naturel make-up etc.

Wij hebben een vast eigen team bruidsstylisten voor je bruidskapsel en bruidsvisagie in Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Putten, Breda, Tilburg, Eindhoven, Vlissingen, Maastricht en Vlaanderen. Wij verzorgen graag je bruidskapsel aan huis door Nederland en België.