For Beautiful Brides

 

Je gaat trouwen! GeZiwa Award bruidskapsels en Make-up feliciteerd! Wij verzorgen heel graag je bruidskapsel en bruidsmake-up. We zorgen ervoor dat je de hele dag kan stralen!

 The Beautiful Bride Company heeft een eigen team van professionele bruidsstylisten met heel veel ervaring! Wij komen bij jou aan huis of op de trouwlocatie door heel Nederland.

 

Waarom boeken bij The Beautiful Bride Company? 

Wij vinden ons werk echt geweldig! Elke keer weer gaan we met super veel passie op pad om een aanstaande bruid mooi te maken! We kijken er enorm naar uit om ook  jou te ontmoeten! Daarnaast zijn ook de volgende dingen belangrijk om te weten.....

  • Je bruidskapsel en bruidsmake-up wordt verzorgd door een professionele en heel ervaren bruidsstyliste
  • Al onze stylisten verzorgen zowel jouw bruidskapsel als je bruidsmake-up. Wel zo makkelijk!
  • We komen voor de styling bij jou aan huis / trouwlocatie zodat je heerlijk ontspannen kan beginnen aan je trouwdag
  • Indien nodig kunnen wij al vroeg op locatie zijn
  • We gebruiken professionele haar- en make-up producten
  • We zijn op de hoogte van alle trends en technieken
  • Back up service (vervangende styliste bij ziekte)

Wil je ons boeken? Dat kan hier!

We zijn heel trots op ons vaste team van stylisten. Zij hebben allemaal veel ervaring op het gebied van bruidsstyling. Naast hun werk als bruidsstylisten doen zij allerlei opdrachten op het gebied van haarstyling en visagie voor fotoshoots, televisie, film, musicals en tijdschriften. Daardoor zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends in haarmode en make-up!

 

Keurmerk Trouwen voor Bruidskapsels en bruidsmake-up toptrouwen award 2017 2018 The Beautiful Bride Companytoptrouwen award 2017 2018 The Beautiful Bride Company