Op jouw trouwdag wil je aan alle kanten stralen en wil je je geen zorgen maken over je bruidskapsel en bruidsmake-up

Wij komen heel graag bij jou aan huis, of op een andere locatie, voor een uitgebreide proefsessie voor je bruidskapsel en bruidsmake-up. Samen met jou gaan we bepalen welke bruidskapsel het best bij jou past. We willen graag dat jij je de aller mooiste bruid voelt. Natuurlijk moet een bruidskapsel passen bij jouw haartype en gezichtsvorm. Maar nog belangrijker bij jouw persoonlijkheid. We willen graag dat jij op jouw eigen unieke wijze kan stralen op jouw grote dag!

Bruidskapsels met wow-factor

Ben je bang dat jouw haar niet dik of lang genoeg is voor het door jouw gewenste bruidskapsel? Geen nood! Met behulp van haarstukken of hairpads kunnen onze stylisten er voor zorgen dat jouw bruidskapsel net dat beetje extra glamour en uitstraling krijgt. Jouw bruidskapsel zal een echte ‘WOW-factor’ hebben. 

Wij vinden het niet alleen van belang dat je bruidskapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed en stevig zit en bij jouw persoonlijkheid past zodat je er de hele dag (en avond) plezier van zult hebben! 

Voor voorbeelden van bruidskapsels verwijzen wij je graag naar ons werk. Je vindt er prachtige opgestoken of half opgestoken bruidskapsels, bruidskapsels los haar, bruidskapsels met bloemen, bruidskapsels met sluier en bruidskapsels met een accessoire etc.,