Op het grootste trouwplatform van Nederland, The Perfect Wedding, kunnen Bruiden hun ervaring delen met andere beautiful brides to be. Wij zijn erg blij met het groot aantal bruiden dat de moeite heeft genomen om te laten weten hoe blij ze zijn met ons aandeel aan hun huwelijk! We zijn dan ook super trots op het gemiddelde cijfer van een 9,6!

Dagelijks zijn wij bezig met het optimaliseren van onze service. Dit doen we door online goed vindbaar te zijn (en te blijven), door altijd kritisch te blijven op onze interne en externe communicatie en door ons zelf constant bij  te scholen op het gebied van Bruidskapsels en Bruidsmake-up. Zo hebben wij bijvoorbeeld les gehad van grootheden op het gebied van haarstyling als Hair and make up by Step, Patrick Cameron en Lena Bogucharskaya.

Vind de leveranciers voor jullie bruiloft 

Op The Perfect Wedding vind je heel veel mogelijke leveranciers voor jullie bruiloft. Verder kun je ontzettend veel inspiratie op doen op bijvoorbeeld het gebied van Bruidskapsels en bruidsmake-up, maar ook over bijvoorbeeld de perfecte bruidstaart. Het perfect pak voor de bruidegom. Verschillende thema's voor jullie wedding zoals bijvoorbeeld een boho thema of festival huwelijk en nog heel veel meer!

Bruidskapsels en bruidsmake-up inspiratie

Ook vind je hier heel veel inspiratie op het gebied van alle varianten bruidskapsels en bruidsmake-up. Denk hierbij aan voorbeelden voor opgestoken bruidskapsels, half opgestoken bruidskapsels, bruidskapsels met vlechten, naturel bruidsmake-up en nog veel meer!

Ook een ervaring op The Perfect Wedding achterlaten?

Dat kan hier! Alvast heel erg bedankt voor je moeite!