1. Aanmelden: Nadat je je bij ons hebt aangemeld via het online boekingsformulier of het offerte-aanvraagformulier voor je bruidskapsel of bruidsmake-up zullen wij binnen 2 a 3 werkdagen de bevestiging van de boeking of de aangevraagde offerte per email naar je opsturen. Mocht je de online offerte willen omzetten in een boeking dan kun je deze online accepteren. Wij zullen de ontvangst van de offerte of boeking altijd bevestigen.

  2. Telefonisch consult: Eén van onze stylisten zal daarna telefonisch contact met je opnemen om een afspraak met je te maken voor de proefsessie voor je bruidskapel en/of bruidsmake-up. Uiteraard zal zij ook de tijd nemen om eventuele vragen van jou te beantwoorden.

  3. Proefsessie: Ongeveer 4-8 weken voor de bruiloft vindt de proefsessie plaats bij jou aan huis of op een andere door jou gekozen locatie. 
    Tijdens de proefsessie neemt de bruidsstyliste in ontspannen sfeer, uitgebreid de tijd om samen met jou te bespreken wat voor soort bruidsmake-up en wat voor bruidskapsel je wilt gaan dragen op je trouwdag. Het is handig om wat plaatjes te verzamelen van bruidskapsels en bruidsmake-up die je mooi vindt als leidraad voor onze bruidsstyliste. Klik hier voor heel veel voorbeelden van verschillende soorten bruidskapsels en bruidsmake-up.
    Na de proefsessie zal de bruidsstyliste een materiaallijst invullen waarop zijn kan aangeven welke producten en kleuren ze gebruikt heeft voor jouw bruidskapsel en de bruidsmake-up. Ook zal zij (na jouw toestemming) een aantal foto's maken van het resultaat. Op deze manier kan zij op jouw trouwdag goed voorbereid aan de slag, en zal het resultaat weer net zo mooi zijn als na de proefsessie. Een proefsessie duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

  4. De grote dag!: Op de dag van de bruiloft komt de styliste naar de door jouw gewenste locatie om je Bruidskapsel en Bruidsmake-up te verzorgen. En natuurlijk zorgen we er dan voor dat je keurig op tijd en stralend aan die heel feestelijke dag kunt beginnen! Als je het fijn vindt, kunnen we je ook helpen met het aantrekken van je trouwjurk.

Gasten op je trouwdag

Uiteraard is het ook mogelijk dat het kapsel en de make-up van bijvoorbeeld je (schoon)moeder, (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen verzorgd wordt. Deze extra diensten kun je via het online boekingsformulier of achteraf boeken.