Ga je trouwen in het hoogseizoen (april tot en met september)? Reserveer dan tijdig voor je bruidskapsel en bruidsmake-up! 

De meest geliefde trouwdata zijn de vrijdagen en zaterdagen in april, mei, juni, augustus en september. Voor 2020 en 2021 hebben we al veel boekingen staan. In verband met het coronavirus worden momenteel veel bruiloften verplaatst of uitgesteld naar het najaar 2020 of naar 2021. Wij verwachten daarom extreme drukte in het najaar 2020 en in 2021. Wij adviseren je daarom op tijd te boeken.

Wij adviseren je minimaal 6 tot  9 maanden vooraf te boeken! Wacht dus niet te lang met boeken. We zouden het heel jammer vinden als we je moeten teleurstellen!

Ga je in het buitenland trouwen? En wil je graag door een Nederlandse styliste geholpen worden? Wil je de proefsessie gewoon gezellig bij jou aan huis kunnen doen, zonder taalbarriere?  Wij zijn dol op romantische destination weddings! Vraag dus gerust een offerte aan. Wij komen ook heel graag je bruidskapsel en bruidsmake-up in het buitenland verzorgen!