Mijn naam is Giolina Braun en ik kijk er erg naar uit om jouw hair en makeup artist te zijn op jouw mooiste dag.

Ik kan me goed voorstellen dat je graag wilt weten wie degene is die jou komt opmaken en je haar gaat stylen. Al geruime tijd zit ik in het vak. Na mijn opleiding als kapster heb ik de visagie opleiding gevolgd bij Dik Peeters in Amsterdam. Daarna ben ik gaan werken in diverse salons waar ik het haar en de make-up verzorgde van vele bruiden.
Door mijn jaren lange ervaring in het vak kan ik goed in de praktijk vertalen wat jouw wensen zijn. Of je nu heel naturelle of juist een meer glamour look wilt, we overleggen samen wat jouw wensen zijn en ik zal er voor zorgen dat jij straalt op je mooiste dag.

Als persoon ben ik rustig en geduldig en zal dan ook alle tijd voor je nemen en jou een gerust gevoel geven. Omdat ik snap dat er zoveel andere dingen zijn waar je je tijdens de voorbereidingen mee moet bezig houden, wil ik je op dit gebied graag ontzorgen.

Ik ben echt heel blij dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en ik kijk er naar uit om samen met jou je perfecte bruids look te creëren.

Werkgebied
Giolina werkt vanuit Alkmaar. Haar werkgebied is regio: Zaandam, Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Hoorn

Specialiteiten
Bruidskapsels en Bruidsvisagie, hairstyling en make-up voor shoots, shows, commercials en evenementen.

Telefoonnummer
06 16893948

Emailadres
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je nog meer van Giolina's prachtige werk zien, neem dan een kijkje op haar instagram!!

profielfoto Giolina