Mijn naam is Marianne Roza, haarstylist en make-up artist. Sinds 2007 ben ik de trotse eigenaar van The Beautiful Bride Company.

Met heel veel passie en plezier zorg ik er samen met mijn team van professionele bruidstylisten voor dat heel veel bruiden stralen op hun trouwdag.

De afgelopen jaren heb ik me door het volgen van verschillende trainingen en opleidingen in binnen- en buitenland volledig gespecialiseerd in Bruidskapsels en Bruidsvisagie. Het is elke keer weer heel bijzonder om er voor te mogen zorgen dat de bruid er prachtig uit ziet op haar trouwdag.

Deze passie deel ik graag met anderen in de vorm van het geven van trainingen, workshops en presentaties.

Daarnaast werk ik graag mee aan publicaties en styled bridal shoots. Met dit mooie materiaal kunnen we toekomstige bruiden op een prachtige wijze inspireren. Mijn werk is o.a. gepubliceerd op Style Me Pretty, Magnolia Rouge, Hochzeit Guide, Wedding Sparrow, B Loved, The Perfect Wedding, Bruid & Bruidegom, Braut & Brautigom Magazin. En in het prachtige boek van Engagednl en de magazines van trouwplannen en Girls of Honour.

Ik ben beschikbaar voor:

Telefoonnummer: 
06 45736503

Emailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op onze instagram pagina  kun je prachtig werk van ons team bekijken! Wil je graag mijn persoonlijke werk zien dan kun je een kijkje nemen op mijn persoonlijke instagram pagina!

versie website