Tip 23 augustus 2017: Heb je een bepaald bruidskapsel voor ogen, maar is je haar te dun of te kort?

Geen nood! Wij kunnen je wensen toch uit laten komen met behulp van een extraatje in de vorm van extra haar. Door het gebruik van een haarstuk kunnen we toch jouw droomkapsel maken!

 

 

 

Begin je trouwdag met een schoon gezicht. Natuurlijk kun je je eigen dagcrème gebruiken. De bruidsstyliste zal een primer gebruiken onder jouw foundation om je make-up lang houdbaar te maken. Dikke lagen zijn uit den boze. Je huid zal er fris en stralend uit zien. Een voordeel is ook dat je er ook op jouw trouwfoto’s prachtig uit zal zien.

 

 

 

Op je trouwdag zijn er altijd wat spulletjes die je in de buurt wilt houden. Denk daarbij aan een tissue of zakdoekje. Je lipstick/gloss en misschien zelfs je mobieltje. Een mooie bruidstasje is daar uiteraard perfect voor. Een mooi passend exemplaar maakt jouw bruidslook helemaal af!

 

Sluiers zijn er in vele soorten en maten. Het is heel belangrijk dat jouw sluier goed in het haar vast gezet wordt. Laat je hier over informeren door jouw bruidsstyliste. Zij kan je precies uitleggen hoe je de sluier na de ceremonie kan verwijderen zonder je bruidskapsel te verknoeien.

Zorg voor fris gewassen haar op jouw trouwdag en voor de proefsessie. De dag er voor wassen of zelfs op de dag zelf is perfect! Gebruik liever geen eigen product in het haar. De bruidsstyliste kent haar eigen producten en hun werking perfect en dit werkt het best op schoon, onbehandeld haar.

Mooie wimpers op je trouwdagWil je mooie volle wimpers? Maar vind je wimperextensions te ver gaan? Je kunt een speciaal serum gebruiken waardoor je wimpers langer en voller groeien. Natuurlijk kunnen we ook prachtige kunstwimpers plakken op jouw trouwdag. Daarmee creëren we een mooie volle wimperlook voor één dag.

Een mooie je huid op je trouwdagEen mooie huid is de basis van een mooie make-up. Laat je huid verzorgen door een goede schoonheidsspecialiste. Kijk wel uit met het uitproberen van nieuwe producten vlak voor je trouwdag. Het zou heel vervelend zijn als je een ongewenste reactie krijgt. Wij adviseren een schoonheidsspecilisten te bezoeken tussen de proefsessie en je trouwdag.

Plan zo’n 6 tot 8 weken van te voren een proefsessie in voor je bruidskapsel en je bruidsmake-up. Daarna kun je onbezorgd uitkijken naar jouw grote dag!