Heb je prachtig lang haar? Dan wil je dat natuurlijk op je trouwdag laten zien! Een half opgestoken bruidskapsel is dan een mooie keus.

Bij een half opgestoken kapsel is de bovenkant mooi vastgestoken en hangt de rest van je haar mooi los. Het losse haar kan prachtig gekruld worden of juist heel mooi worden glad gemaakt. In dit soort kapsels kunnen ook mooie (in) vlechten worden verwerkt die momenteel ontzettend populair zijn. 

Een half opgestoken bruidskapsel is er in vele varianten. Denk aan een prachtige romantische look, bohemian look of juist een kapsel met een mooie klassieke uitstraling.

Half opgestoken bruidskapsel Boho

Ben jij een heel natuurlijk type en hou je van een bohemian style? Dan is een half opgestoken bruidskapsel in boho stijl echt iets voor jou. Een natuurlijke, tikje messy krul gecombineerd met vlechtjes is echt een topper. Ook in 2019 zien we deze trend weer terug.

Half opgestoken kapsels boho

 

Half opgestoken bruidskapsel klassiek

Wil jij je echt een prinses voelen en je mooie lange haar laten zien? Dan is een half opgestoken bruidskapsel met een klassieke uitstraling echt iets voor jou. Met prachtige krullen en je haar aan de bovenzijde bij elkaar vast gezet zul je stralen!

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw smaak, haartype en je gezichtsvorm. Graag inspireren we je met voorbeelden van half opgestoken bruidskapsels. Uiteraard zijn alle voorbeelden van onze Bruidskapsels half opgestoken verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company.

bruidskapsels half opgestoken

Half opgestoken bruidskapsel met haaraccessoire

 Een half opgestoken bruidskapsel wordt helemaal prachtig met een mooie haaraccessoire. Natuurlijk kun je een haaraccessoire kiezen die helemaal jouw smaak is en past bij jouw trouwjurk en eventueel je sluier. Een mooie combinatie zal jouw half opgestoken kapsel met haaraccessoire echt een wow-factor geven!

 Ben je enthousiast geworden door deze prachtige voorbeelden? Boek dan hier jouw bruidsarrangement!

 

half opgestoken kapsel met haaraccessoire

Headpieces by SIBO design

Uiteraard zijn alle voorbeelden van bruidskapsels verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company en hebben wij toestemming ontvangen van onze bruiden voor de publicatie van de foto's.