Je hebt prachtig lang haar en je wilt dit op jouw trouwdag graag laten zien! 

Er zijn vele manieren om jouw losse haar te stylen. We kunnen prachtige krullen maken. Of misschien hou je meer van een mooie 'slag' in je haar

Wist je dat er heel veel verschillende manieren zijn om jouw haren te krullen? Elke soort krul heeft zijn eigen uitstraling. Dus of je je bruidskapsel met lang haar nu op een klassieke manier draagt of juist op een heel romantische manier of misschien in boho stijl? Alles is mogelijk.

Bruidskapsel los haar met sluier

Ook bij een bruidskapsel met los haar is een sluier een prachtige accesoire! Ben je bang dat de sluier niet goed blijft zitten in jouw haar? Geen paniek! Daar hebben we een heel mooi truukje voor. Dit zorgt er voor dat de kam van de sluier stevig op z'n plaats blijft zitten! 

Bruidskapsel los haar met sluier

Bruidskapsels los haar met krullen

Onze stylisten kunnen voor jou de krullen maken die jij mooi vindt. Hou je van een mooie klassieke pijpenkrul of wil je juist een meer natuurlijke krul? Er is heel veel mogelijk. Het komende seizoen zullen we veel  bruidskapsels met los haar zien met een prachtige 'wave'. Dit oogt zowel glamorous als natuurlijk. Perfect dus voor bruiden die graag zichzelf willen blijven maar er op hun trouwdag toch heel bijzonder uit willen zien. Maar ook de boho bruid kan haar haar prachtig los dragen met wellicht hier en daar een klein vlechtje. Dit kapsel mag zelfs een tikje messy ogen.

Bruidskapsel los haar

Foto Alexandra Vonk & Studio Phylicia

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw haartype en je gezichtsvorm. Graag inspireren we je met voorbeelden van los gedragen bruidskapsels. Uiteraard zijn alle voorbeelden van de getoonde bruidskapsels verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company.

Uiteraard zijn alle voorbeelden van bruidskapsels verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company en hebben wij toestemming ontvangen van onze bruiden voor de publicatie van de foto's.