Met een haaraccessoire maak je je bruidskapsel helemaal af.Bekijk voorbeelden van bruidkapsels met haaraccessoires

Ook de grotere headpieces (zoals tiara’s en haarkammen) zijn komend seizoen heel populair. Ze zijn er in vele soorten en maten. komend seizoen mogen ze goed aanwezig zijn in het kapsel. In 2019 zien we dat de rosé-kleurige accessoires en sieraden nog steeds erg gewild zijn. Ook in combinatie met een sluier is een haaraccessoire een echte aanrader.

Neem eens een kijkje in onze webshop voor prachtige haaraccessoires  en sluiers. Je vindt hier ook andere bruidsaccessoires zoals bruidstasjes, kousenbanden, ringkussentjes, bolero's, stola,bruidsschoenen etc. Je vindt er topmerken als Poirier Bridal, Rainbow Club, Abrazi en nog veel meer. 

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw smaak, haartype en je gezichtsvorm. Graag inspireren we je met voorbeelden van bruidskapsels met haaraccessoires. Uiteraard zijn alle bruidskapsels verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company.

Uiteraard zijn alle voorbeelden van bruidskapsels verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company en hebben wij toestemming ontvangen van onze bruiden voor de publicatie van de foto's.