Veel van onze bruiden kiezen voor een opgestoken bruidskapsel.

Op dit moment zijn de natuurlijk ogende of zelfs messy bruidskapsels erg populair. Dit zien we ook terug in de trends van 2018 en 2019. Bruiden kiezen voor dit soort kapsels omdat ze er graag bijzonder uit willen zien op hun trouwdag en een kapsel willen dat bij hen past.

Ons belangrijkste doel is dat jij je super mooi voelt. En natuurlijk wil je dat jouw aanstaande partner op slag nog verliefder is als hij jou voor het eerst ziet op jullie trouwdag!

Hieronder vind je verschillende soorten opgestoken bruidskapsels op een rij.

Bruidskapsel opgestoken met sluier

Een opgestoken bruidskapsel is heel geschikt voor een bruidssluier. De sluier is namelijk heel gemakkelijk in het haar te plaatsen. Onderstaand enkele voorbeelden van een bruidskapsel dat is opgestoken met een sluier.

Bruidskapsel opgestoken met sluier

Bruidskapsel opgestoken met vlecht

Ook het opgestoken bruidskapsel met vlecht is nog populair. Veelal wordt de vlecht los ingevlochten en door een pull-techniek zo vol mogelijk gemaakt. Hierdoor krijgt het kapsel een nonchalant en modern karakter.

Bruidskapsel opgestoken met vlecht

Bruidskapsel opgestoken krullen

Ook als je krullend haar hebt zal een opgestoken bruidskapsel je heel mooi staan. We kunnen dan gebruik maken van jouw eigen krullen met hun specifieke textuur.

 Bruidskapsel opgestoken krullen

Bruidskapsel zijkant opgestoken

Als we jouw haar naar de zijkant opsteken, of te wel een a-symmetrisch bruidskapsel maken dan geeft dat een mooi en speels effect. Met hier en daar wat losse plukjes zal het jouw gezicht heel mooi uit laten komen.

Bruidskapsel zijkant opgestoken

Bruidskapsel opgestoken met tiara

Een prachtige tiara of diadeem maakt jouw opgestoken haar helemaal af! Je kunt het dan helemaal afstemmen op jouw smaak. Kies jij voor een prinsessenlook of juist voor een minimalistische look? Alles is mogelijk!

Bruidskapsel opgestoken met tiara

Bruidskapsels opgestoken met bloem

Kies jij voor een prachtig bohemian opsteekkapsel? Dan mag een mooie bloem, meerder bloemen of zelfs een bloemenkrans niet ontbreken. De styliste weet precies hoe zij de bloemen in jouw haar moet verwerken.

Bruidskapsels opgestoken met bloem

Geïnspireerd geraakt door de prachtige voorbeelden hierboven? Goed nieuws: dit kunnen wij ook doen met jouw haar. Laat jouw bruidskapsel over aan onze haarstyliste.

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw smaak, haartype en je gezichtsvorm. Uiteindelijk is het ons ultieme doel dat jij je prachtig voelt met een opgestoken kapsel dat helemaal bij jou past!

Wacht niet te lang met het boeken van jouw bruidsarrangement. Sommige populaire trouwdata zijn heel snel volgeboekt. Het zou zo jammer zijn al we jou niet kunnen helpen. Graag inspireren we je met voorbeelden van opgestoken bruidskapsels.

Uiteraard zijn alle voorbeelden van bruidskapsels verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company en hebben wij toestemming ontvangen van onze bruiden voor de publicatie van de foto's.

Wil je direct boeken? Vul dan hier je boekingsformulier in!