Een trend die we al van voorgaande jaren kennen blijft gelukkig in 2019 nog steeds zichtbaar in de wereld van de bruidskapsels. De vlecht! 

En dan wel in alle soorten en maten. Op de runway zagen we mooie lange vlechten, opgebouwd uit meerdere varianten (zoals een visgraatvlecht gecombineerd met een gewone vlecht of mini vlechtje). Ook de zogenaamde ‘deconstructed vlecht’ is populair. Dit is een vlecht die na het maken subtiel uit elkaar getrokken wordt zodat deze veel voller en rommeliger wordt. Perfect voor een bruid die van een bohemian stijl houdt! 

1

Opsteekkapsel met vlecht

Er zijn vele varianten als het om vlechten gaat. Denk hierbij aan invlechten, de visgraatvlecht, een mermaidbraid en een crownbraid. Ook bij een opsteekkapsel met vlecht kunnen we meerdere varianten vlechten gebruiken. Dit beperkt zich niet alleen tot bohemian opsteekkapsels. Ook bij een klassieke look of een romantische look maken wij graag gebruik van vlechten.

bruidskapsel met vlechten

Proefsessie bruidskapsel met vlecht

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw smaak,  haartype en je gezichtsvorm. Graag inspireren we je met voorbeelden van bruidskapsels met vlecht. Uiteraard zijn alle bruidskapsels met vlecht verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company.

Uiteraard zijn alle voorbeelden van bruidskapsels verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company en hebben wij toestemming ontvangen van onze bruiden voor de publicatie van de foto's.