De meeste bruiden kiezen voor een naturel make-up op hun trouwdag. Ben jij gewend om je in het dagelijks leven wat zwaarder op te maken? Dat is voor onze professionele Bekijk voorbeelden van bruidsmake upvisagisten uiteraard geen enkel probleem!

Een prachtige huid met een natuurlijk ogende ‘glow’ is een absolute must. Je wilt immers stralen op je trouwdag? Daarnaast wil je graag dat je bruidsmake-up ook op de foto's mooi overkomt. We gebruiken speciale producten en technieken om jouw bruidsmake-up zowel heel mooi als lang houdbaar te maken, zowel in het 'echt' als op jouw bruidsfoto's. Je wilt de hele dag plezier hebben van je make-up zonder je daar zorgen over te maken! Dat begrijpen wij helemaal!

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidsmake-up jou tot een prachtig mooie bruid zal maken. Bij het aanbrengen van de make-up houden we altijd rekening met jouw smaak, je gezichtsvorm en huidtype. Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van jouw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal jouw gezicht stralen! 

Uiteraard zijn alle voorbeelden van bruidsmake-up verzorgd door de bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company en hebben wij toestemming ontvangen van onze bruiden voor de publicatie van de foto's.

Wil je meer info over bruidsmake-up kosten? Onze prijzen bruidsmake-up vind je hier!